Нам потрібні:
300 г вареного курячого філе, 100 г волоських горіхів, 150 г чорносливу – розпарити і дрібно порізати, 5 яєць – зварити круто, 100 г сиру – краще брати твердий сорт, зелень на оздобу, сіль за смаком, для заправки краще взяти майонез.
Усі інгредієнти потрібно дрібно порізати, а сир натерти на тертці.
Салат збирають шарами: філе – потім жовтки – потім чорнослив – далі сир – горіхи – наприкінці білки.
Кожен шар промазують майонезом і солять за смаком.
Перед подаванням на стіл потрібно дати салату настоятися у холодильнику. При цьому зеленню краще прикрашати безпосередньо перед подаванням на святковий стіл.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати медовий десерт із гарбуза.
Простий рецепт дуже смачних і улюблених з дитинства ласощів не залишить байдужими ні дітей, ні…
Що змінилося у процесі оформлення інвалідності?
Хто отримуватиме надбавку до пенсії протягом двох місяців і що для цього потрібно.
Хто може отримати по 10800 гривень та де реєструватися.
Всі ми знаємо про користь активованого вугілля, особливо після свят чи інтоксикації організму. Він допомагає…
Клієнти "ПриватБанку" можуть не платити за одну послугу. Що саме дістанеться безкоштовно?