П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниVodafone: безлімітні дзвінки на номери всіх мобільних операторів

Vodafone: безлімітні дзвінки на номери всіх мобільних операторів

Этот материал также доступен на русском языке
Vodafone підготував для своїх абонентів приємний новорічний подарунок. Безліміт на спілкування в месенджерах та на дзвінки на номери всіх українських мобільних операторів може отримати будь-хто.

Vodafone запустив нову безпрецедентну акцію для своїх абонентів, яка діятиме до кінця зими 2022 року. Підключити послугу “З Vodafone всі свої” можна до 31 січня 2022 року включно. Завершиться дія акції 28 лютого 2022 року.

Для автоматичного підключення абонентам тарифних планів Vodafone SuperNet 19 (Start, Pro, Pro-1, Turbo), Vodafone SuperNet (Start, Start, Pro, Pro, Turbo, Unlim), Vodafone 4G Smart (XS, S, S, S, M , XL), а також контрактних тарифів Vodafone Red (M, L, XL), Vodafone Business (S, M, L) достатньо сплатити за свій місячний пакет послуг.

Користувачі інших тарифних планів можуть набрати комбінацію *888#, після активації послуги абоненти отримають необмежену кількість хвилин для дзвінків на номери всіх операторів України та безліміт на користування месенджерами в рамках послуги Online Pass.

Online Pass дозволить абонентам Vodafone без обмежень і безкоштовно користуватися популярними месенджерами Viber, Telegram, WhatsApp, Zoom, Skype, Skype for Business тощо. для спілкування та відеозв’язку.

 

Читайте також: Вам помилково поповнили рахунок мобільного телефону: перевіряйте!

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні