Субота, 27 Квітня, 2024
ГоловнаДачаKissabel: яблука, що викликали захоплення в Європі

Kissabel: яблука, що викликали захоплення в Європі

Этот материал также доступен на русском языке
Яблука вирізняються якістю, рівномірним забарвленням шкірки, насиченим червоним кольором м'якоті, чудовим смаком та майже ягідним ароматом.

Вирощують у Франції, Італії, Німеччині, Великій Британії та Швейцарії

Партнери проекту у Франції, Великій Британії та Швейцарії почали збирати врожай сортів Kissabel® Orange та Kissabel® Yellow.
У Kissabel® Orange оранжево-рожевий колір шкірки, яскраво-рожевий колір м’якоті, насичений освіжаючий смак.
У Kissabel® Yellow шкірка жовтого кольору, рожева м’якоть та збалансований смак. Відмітна риса британських яблук Kissabel® — їхня солодкість.

«Збирання врожаю розпочалося в середині вересня. Прекрасні відгуки дали представники роздрібних мереж, які з нетерпінням чекають на новий сезон», — поділилася керівниця відділу технічної підтримки та якості Greenyard Анна Кокс.

Урожай найвищої якості отримали і у Франції. За словами менеджера з експортних продаж Blue Whale Марка Пейреса, на даний момент на ринку присутні кілька сортів яблук Kissabel®.

«Ми позитивно оцінюємо цей сезон. Фрукти і зовні, і внутрішньо чудові. Якість на рівні минулого сезону. Великий інтерес виявляють роздрібні компанії», – прокоментував представник Mesfruits Франсуа Местре.

Перші яблука Kissabel® Red, вирощені у Швейцарії, з’явилися на європейських ринках у жовтні. У продажі врожай Kissabel® Orange з Італії та Німеччини.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні