Середа, 24 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниМісячне затемнення 19 листопада 2021: чим небезпечне?

Місячне затемнення 19 листопада 2021: чим небезпечне?

Этот материал также доступен на русском языке
Вже завтра, 19 листопада, нас чекає не зовсім типове явище: повня збігається з затемненням. Астрологи рекомендують бути обережними в цей період і розповідають, коли він закінчиться.

Україна увійде до коридору затемнень 19 листопада, і триватиме цей період до 4 грудня, коли відбудеться повне затемнення Сонця.

Побачити затемнення зможуть лише у Північній та Південній Америці, Австралії та Південно-Східній Азії, а українці лише відчуватимуть його вплив.

Що рекомендують астрологи?
  • Не ухвалювати поспішних рішень на емоціях. Особливо доленосних, таких як розставання з партнером або звільнення з роботи.
  • Намагатися не сваритися з близькими людьми. Краще вийдіть в іншу кімнату і дайте собі час охолонути. Або ж відлучіться на прогулянку наодинці.
  • Не вирішувати важливих матеріальних питань та не робити серйозних покупок. Особливо це стосується нерухомості.

Серед знаків Зодіаку затемнення найбільше вплине на Тельців і на тих, хто належить до водної стихії.

Дратівливість змінюватиметься хорошим настроєм, а апатія раптовим емоційним збудженням. Щоб пом’якшити свій стан, намагайтеся розвантажити себе від роботи, більше відпочивати і займатися тим, що справді приносить задоволення.

Затемнення Місяця 19 листопада особливе тим, що відбудеться воно на осі Телець – Скорпіон уперше з 2014 року. У наступні два роки на цій осі відбудеться ще сім затемнень. Тому варто звернути увагу на ситуації, що виникають у цей період, – можливо їх доведеться проживати в наступні два роки.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні