Капуста – 3 кг, морква, сіль – столова ложка, вода – 600 мл, мед – столова ложка.
Капусту нашаткувати, моркву натерти. Додати сіль і добре розмішати. Дуже м’яти капусту не треба.
Перекласти овочі в банку, акуратно утрамбувати. Залити капусту кип’яченою холодною водою. Залишити бродити при кімнатній температурі.
На другий день злити розсіл разом із капустою в миску. Віджати капусту і знову помістити в банку.
У розсіл додати столову ложку меду. Мед розчинити і залити капусту знову тим самим розсолом.
Залишити заготівлю ще на добу в теплому місці. Потім капусту можна зберігати у холодильнику.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати лаваш із картоплею
Гуманітарна організація підтримує українські сім'ї у важкий воєнний час і надає їм матеріальну допомогу. Про…
25 квітня у Верховній Раді ухвалили пенсійний законопроєкт №9453. Про що йдеться в новому законі…
Росія вночі запустила по Україні ракети і безпілотники. Українські воїни активними діями завдають окупаційним військам…
Благодійна організація допомагає українцям, які опинилися в скрутному становищі через війну. Допомога надається у вигляді…
4 травня в Україні відзначають Міжнародний день пожежників. Православні вшановують пам'ять мучениці Пелагії та Велику…
Зі свинячої рульки можна приготувати безліч смачних страв. Її можна відварити в пиві, зробити з…