Капуста – 3 кг, морква, сіль – столова ложка, вода – 600 мл, мед – столова ложка.
Капусту нашаткувати, моркву натерти. Додати сіль і добре розмішати. Дуже м’яти капусту не треба.
Перекласти овочі в банку, акуратно утрамбувати. Залити капусту кип’яченою холодною водою. Залишити бродити при кімнатній температурі.
На другий день злити розсіл разом із капустою в миску. Віджати капусту і знову помістити в банку.
У розсіл додати столову ложку меду. Мед розчинити і залити капусту знову тим самим розсолом.
Залишити заготівлю ще на добу в теплому місці. Потім капусту можна зберігати у холодильнику.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати лаваш із картоплею
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…