Вівторок, 16 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілляГороскоп на тиждень з 8 по 14 листопада: романтичний настрій та витрати...

Гороскоп на тиждень з 8 по 14 листопада: романтичний настрій та витрати енергії

Этот материал также доступен на русском языке
Цього тижня помітно посилиться романтичний настрій. Приділіть час своїм другим половинкам. А ще цей тиждень вимагатиме великих витрат енергії. Астрологи радять уникати конфліктів, інакше вони можуть надовго затривати.

Овен

Цей тиждень буде непередбачуваним. Будуть повсюдні затримки, несподівані зміни у планах. Поводьтеся обережно, можливі несподівані та небажані зустрічі, розмови, приділіть особливу увагу збереженню особистих матеріальних цінностей.

Телець

Будьте обережними, вступаючи у конфлікти. Можливо, дуже агресивний тиждень, коли ваші недоброзичливці відкрито виступають проти вас. Ви зараз схильні до імпульсивних дій, і від цього варто застерегти, оскільки найкращою тактикою буде дотримання плану, зважений розрахунок та пошук компромісних рішень, у яких вам не слід забувати про свої інтереси.

Близнюки

Це хороший час для того, щоб займатися рутинними справами, доробляти те, на що зазвичай не вистачало часу чи бажання. Головне, не зациклюватися на критиці як інших, так і самого себе. Бережіть своє здоров’я. Скоріш за все, більшості Близнюків цей тиждень принесе головний біль або раптову ангіну.

Рак

Цей тиждень принесе Раку успіх у професійному та особистому плані, але постарайтеся не забувати про обережність — не давайте пустих обіцянок, остерігайтеся незапланованих витрат, а також бережіть ресурси свого організму.

Лев

Гороскоп для деяких Львів на середину тижня дуже сприятливий у всіх стосунках, особливо для поточних справ, де потрібне вміння спокійно стояти на своєму. І у фінансах, і у коханні справедлива формула: головне – зберегти, а не примножувати. Найважливішими стануть теми дружніх та особистих взаємин. Ви ретельно розрахуєте час, сили, можливості та навіть фінанси — за що наприкінці тижня отримаєте щедру винагороду.

Діва

Цього вівторка Діва може не відчувати особливої ​​енергії та підйому, але справи супроводжує успіх. Використовуйте всі шанси та можливості, які прийдуть у цей час. Не думайте сьогодні про те, що ви не можете змінити щось. Варто спробувати – раптом вийде. Мало які дива трапляються.

Терези

Цей тиждень відзначений підвищенням творчого та інтелектуального потенціалу Терезів. Особливо сприятливий для тих, хто має стосунок до мистецтва. Не засмучуйтеся, все легко можна виправити, а Доля, нехай навіть і не відразу, але обов’язково подарує вам якийсь приємний сюрприз.

Скорпіон

На початку тижня можете робити найнесподіваніші та найсміливіші покупки. У середині тижня дуже успішними будуть ділові зустрічі та приятельські компанії. Скорпіонам не рекомендується ставити рамок і намагатися тиснути своїм авторитетом, стосунки – це завжди партнерство, і поведінка «роби, що я кажу» тут не годиться. З терпінням і кмітливістю йдіть до мети. Здоров’я не мусить підвести.

Стрілець

Менше думайте про етику, мораль, пристойність. Більше – про практичність дій. У вас з’явиться чимало нових планів та ідей. Наприкінці тижня ймовірні уразливість, почуття невдоволення собою та бажання перекласти відповідальність на чужі плечі.

Козеріг

Деякі конфліктні ситуації в сім’ї можуть турбувати Козерога в перші три дні тижня, але решту часу дружній настрій допомагатиме у вирішенні більшості питань. Не втрачайте бадьорості духу, коли негаразди йдуть один за одним і задумане здійснюється, на ваш погляд, надто повільно. Все буде добре!

Водолій

Зараз життя перевіряє, чи все вам потрібно із того, що ви взяли на себе. Будьте уважні до себе, свого стану та здоров’я. Пам’ятайте, що, вкладаючи в досягнення більше, ви отримуєте перешкоди. Однак це не означає, що потрібно сидіти склавши руки. Можливо, поки що варто реагувати, але не активно просувати свої ідеї. Так ви зможете заощадити сили, вони вам потім знадобляться.

Риби

У деяких Риб на початку тижня виникнуть плани щодо коштів, на рахунок може надійти певна сума, але планувати витрати наперед не варто. Передбачливо відмовтеся від угод з нерухомістю, підписання документів із матеріальною відповідальністю, інвестицій. А ось додаткова перевірка інформації з цих питань і переговори пройдуть успішно і принесуть вам невеликий, але все ж таки прибуток або економію.

Нагадаємо, раніше ми давали астрологічний прогноз щодо здоров’я на листопад

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні