Новини

Гороскоп здоров’я на листопад

Овен

Овни можуть похвалитися міцним здоров’ям і тим, що їм не доводиться для цього докладати багато зусиль. Разом з тим, є небезпека «підхопити» отит, тому бережіть вуха, тримайте голову в теплі. А ось фізичної активності Овнам у цей період краще уникати.

Телець

Тельців в листопаді буде долати застуда. Швидше за все, це відбуватиметься через недоліковані раніше хвороби. Тому не ігноруйте поради лікарів і зміцнюйте імунітет.

Будьте обережними з фізичними вправами, оскільки є ризик заробити ускладнення «на серце». Поки що вам потрібні відпочинок і фізичний спокій.

Наприкінці місяця велика ймовірність харчового отруєння.

Близнюки

Близнюків наздожене моральна втома. Вам обов’язково потрібен відпочинок. Відключіться від усіх проблем і не перевантажуйте себе домашніми справами. Здоров’я зараз важливіше. Якщо щось болить, обов’язково сходіть до лікаря і візьміть направлення на аналізи. Будь-яку хворобу краще попередити, ніж лікувати.

Рак

Раки повні сил, але час від часу відчувають апатію. Це пов’язано з нестачею вітаміну Д.

Більше гуляйте в сонячну погоду і перегляньте раціон харчування. Відмовтеся від вуглеводів, робіть упор на білок і жири рослинного походження. У вас відразу з’являться сили і гарний настрій. Незайвим буде зайнятися фізичними навантаженнями – вони теж вас підбадьорять.

Лев

Леви можуть скаржитися на головний біль, які будуть виправдані зміною погоди і нервовим напруженням. Треба вчитися розслаблятися, черпати позитивні емоції. У цьому допоможуть хобі та зустрічі з друзями.

Діва

Спосіб життя Дів залишає бажати кращого. Особливо це стосується неправильного харчування: жирні страви і борошняні продукти дадуть про себе знати проблемами із шлунково-кишковим трактом. А саме тут ховається наш імунітет. Доки не пізно, перегляньте принципи харчування. І остерігайтеся простудних захворювань.

Терези

Фізичне здоров’я Терезів у чудовій формі, але ось нервова система дасть збій. Вірогідними є прояви вегетосудинної дистонії, як наслідок – головний біль, прискорене серцебиття.

У такій ситуації підвищене навантаження теж може негативно позначитися на стані здоров’я.

Все це зумовлено втомою, а значить – час скорегувати режим дня: висипайтеся і більше гуляйте на свіжому повітрі.

Скорпіон

Скорпіонам в листопаді потрібно берегти органи дихання. Ви схильні до ускладнень, тому намагайтеся зайнятися лікуванням відразу, щойно відчуєте нездужання.

Небажано обтяжувати організм і фізичними вправами. Якщо не можете без спорту, віддайте перевагу легкій зарядці або прогулянкам.

Стрілець

Стрільцям варто звернути увагу на свій раціон. Зірки рекомендують утриматися від шкідливої ​​їжі, щоб уникнути можливих проблем зі здоров’ям. Добре також замінити каву трав’яними чаями. Наприкінці осені вас наздожене хандра. Щоб не впадати в глибоку депресію, пошукайте собі цікаве заняття. Але будьте обережні з фізичним навантаженням – є ризик травмуватися при занятті спортом.

Козеріг

Козерогам потрібно відрегулювати свій режим дня: більше відпочивати і добре висипатися. Варто спробувати себе в спорті, з великою часткою ймовірності це заняття буде вам до душі. Як приємний бонус, ви скинете зайві кілограми і підбадьоритеся.

Водолій

Водоліїв в листопаді може потривожити м’язовий біль і різного роду травми, тому будьте обережні. Під кінець осені дадуть про себе знати і старі травми. Можуть ломити суглоби і місця минулих переломів. Це обумовлено різкою зміною погоди. Більше рухайтеся, покращуйте кровообіг і не забувайте про ранкову зарядку.

Риби

Риби легковажно ставляться до свого здоров’я. Саме тому до них часто липнуть інфекції. Настав час зайнятися профілактикою і навчитися захищати себе від вірусів.
Вживайте вітаміни, але тільки за порадою лікаря. Більше відпочивайте і не перевантажуйте організм фізичними вправами. Це допоможе протистояти атаці вірусних захворювань.

Читайте також: Астролог назвав чотири знаки Зодіаку, яких у 2022 році чекає фінансовий успіх

Метки: астрологічний прогноз гороскоп

Новое на сайте

  • Статті

Безкоштовні окуляри для переселенців: де і як можна отримати

У хабах (центрах) громадської організації «ВПО України» безкоштовно надають очки для зору з різними діоптріями.

05/05/2024 10:49
  • Новини

Які цікаві факти ви не знали про Великдень

Великдень - одне з найсвітліших і найрадісніших християнських свят, яке люди відзначають вже понад дві…

05/05/2024 09:28
  • Статті

Виплата пенсій: які зміни чекають на пенсіонерів за новим законом

Наприкінці квітня Верховна Рада ухвалила Закон*, який має розв’язати одразу декілька проблемних пенсійних питань, пов’язаних…

05/05/2024 08:21
  • Новини

Яке сьогодні свято: 5 травня – Світле Христове Воскресіння, Великдень

Сьогодні неділя, 5 травня 2024 року. 126-й день року за григоріанським календарем. До закінчення лишається…

05/05/2024 07:37
  • Новини

Вітаємо з Великоднем!

Сьогодні, 5 травня, православні відзначають Світле Христове Воскресіння.

05/05/2024 06:22
  • Новини

Найсоковитіші та неймовірно смачні біляші: цей рецепт ви обов’язково захочете повторити

Кожна господиня має свій рецепт приготування біляшів. Але сьогодні ми пропонуємо вам приготувати неймовірно смачні,…

05/05/2024 05:27