– Це сорт, який зараз досліджується. Персик, звичайно, не дуже великий, але зрозуміло, що генетичний матеріал є хорошою основою для комерційного сорту, – пояснив селекціонер Данієле Нері.
Персик має інтенсивний аромат, а м’якоть – хороший червоний колір. Час пізнього збирання врожаю може бути перевагою, оскільки пропозиція в цей час невелика, особливо на півночі Італії. Завдяки сонцю і температурі у серпні персик у вересні має чудовий запах і смак, хороший вміст сухої речовини.
Джерело: Аgronews.ua
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…