П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниДострокова передплата через сайт «Укрпошти»

Дострокова передплата через сайт «Укрпошти»

Этот материал также доступен на русском языке
Дострокова онлайн-передплата газети «На пенсії» на 2022 рік через сайт «Укрпошти» добігає кінця. Акція діє лише до 30 вересня. Причому ця передплата коштуватиме дешевше, ніж звичайна передплата, яка вже почалася.

Оформити пільгову передплату через сайт «Укрпошти» можна всього за п’ять кроків.

КРОК 1. Зайдіть на головну сторінку сайту www.ukrposhta.ua в розділ «Передплатити».

КРОК 2. Щоб уникнути помилок, в рядок пошуку введіть акційний передплатний індекс газети «На пенсії»: 76686 – якщо вас цікавить видання російською мовою або 76687 – українською мовою. Таким чином ви відразу вибираєте річну передплату, яка і бере участь в акції. Також варто відзначити, що на території Донецької та Луганської областей тарифи на друковані видання за передплатою нижчі і відповідно відрізняються їхні передплатні індекси: 47479 – російською мовою і 47481 – українською мовою.

КРОК 3. Потім наведіть курсор на кнопку «Додати у кошик» і натисніть.

КРОК 4. Перевірте правильність заповнених даних для доставки і підведіть курсор до рядка «Оформити замовлення».

КРОК 5. Обов’язково вкажіть свої особисті дані: прізвище, ім’я, по батькові, поштову адресу, номер телефону та електронну адресу, на яку вам прийде повідомлення про підтвердження замовлення*.

***

З усіх питань щодо роботи сервісу можна звертатися за електронною адресою: [email protected], або телефонувати: (044) 230-08-47, 050-100-27-23.

* Оформляється замовлення через вашу платіжну картку без сплати додаткової комісії.

Якщо у вас немає Інтернету або ви не вмієте ним користуватися, зверніться по допомогу до дітей, онуків або сусідів, яким ви довіряєте.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні