ЯК ГОТУВАТИ? Очищену картоплю зварити в підсоленій воді, відцідити, обсушити серветкою і протерти через сито.
У картопляну масу додати борошно, жовтки, а білки збити окремо і влити їх у картопляну масу. Обережно все перемішати. Посипати борошном стіл і розкотити тісто завтовшки 3-4 мм.
Нарізати ромбами. Посередині кожного зробити розріз. Протягнути через нього один кінець ромба. Смажити у великій кількості розігрітого жиру.
Подавати з молоком або сметаною.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати банановий пиріг.
Буряк – це один із найпопулярніших коренеплодів, який вирощують українці на своїх городах. Але не…
Гусеничні трактори є поширеною спецтехнікою, яка характеризується високою потужністю, маневреністю, широким спектром застосування. Вони застосовуються…
Синоптики зробили прогноз погоди в Україні на п'ятницю, 3 травня. В Україні 3-го травня прийде…
Чи будуть цього дня геомагнітні хвилювання?
В житті видатних людей було багато повчальних пригод. Сьогодні ми розповімо про цікаві епізоди з…
Сьогодні цифрові сервіси полегшують процеси отримання будь-яких послуг. Медичні сервіси не є винятком. Вони містять…