Вівторок, 28 Вересня, 2021
ГоловнаДомашня енциклопедіяКартопляні хрустики

Картопляні хрустики

ІНГРЕДІЄНТИ: 7 картоплин, 3 склянки борошна, 2 яйця, 0,5 склянки олії, сіль.

ЯК ГОТУВАТИ? Очищену картоплю зварити в підсоленій воді, відцідити, обсушити серветкою і протерти через сито.

У картопляну масу додати борошно, жовтки, а білки збити окремо і влити їх у картопляну масу. Обережно все перемішати. Посипати борошном стіл і розкотити тісто завтовшки 3-4 мм.

Нарізати ромбами. Посередині кожного зробити розріз. Протягнути через нього один кінець ромба. Смажити у великій кількості розігрітого жиру.

Подавати з молоком або сметаною.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати банановий пиріг.

Нове на сайті