Невеликі шматочки філе хека посипати сіллю, перцем, вмочити в тісто і смажити в невеликій кількості олії. Обсмажені шматочки покласти на блюдо, полити розтопленим вершковим маслом, посипати зеленню.
Тісто: у склянку молока (холодного) додати сіль, яєчний жовток, півтори столових ложки борошна, ретельно розмішати, додати збиті білки.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати штрудель з вишнями.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…