Про це розповіли в Асоціації виробників молока.
Натуральний сир виготовляється з натурального коров’ячого молока і не містить жодних добавок.
Якщо в продукт додали рослинні жири або гідрогенізовані жири, то ви маєте справу з фальсифікатом.
Перевірити м’який сир на вміст небезпечної для здоров’я пальмової та інших олій можна в домашніх умовах. Потрібно набрати в миску води і вкинути в неї приблизно ложку сиру. Якщо на поверхні води з’являться жовті плями, отже, до продукту додано гідрогенізований жир.
Для збільшення ваги сиру в нього можуть додавати крохмаль. Перевірити наявність крохмалю просто: потрібно капнути на шматочок сиру йод, якщо він відразу ж потемніє, отже, ви купили фальсифікат. Якщо сир не змінить кольору, то можна сміливо його їсти.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як відрізнити якісне масло від фальсифікату.
Джерело: biz.today.ua
Бур'яни з'являються на наших ділянках разом із культурними рослинами, а іноді й раніше. До яких…
1 травня очікується сонячна погода без опадів у всій Україні.
Чи будуть цього дня геомагнітні хвилювання?
Для тих, хто пече паски самостійно, дуже важливо, щоб вони вийшли пишними ароматними, здобними, щоб…
У ніч на 1 травня далекого 1966 року двоє товаришів по робочому гуртожитку над головним…
Весна закінчується, попереду літо, але астрологи радять не розслаблятися та продовжувати стежити за своїм самопочуттям.…