ІНГРЕДІЄНТИ: сочевиця (червона) – склянка, пшенична крупа «Артек» (дрібна крупа) – склянка, олія – 0,5 склянки, цибуля – 1-2 шт., томатна паста – столова ложка, по пучку петрушки, зеленої цибулі, паприка – чайна ложка, цукор – 0,5 чайної ложки, сіль, перець – за смаком.
ЯК ГОТУВАТИ?
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати мармелад з ягід.
Клієнти "ПриватБанку" можуть не платити за одну послугу. Що саме дістанеться безкоштовно?
Хто може отримати продукти у відомій мережі супермаркетів безкоштовно і що для цього потрібно.
Російські війська продовжують стримувати ворога на найгарячіших ділянках фронту. Українські воїни активними діями завдають окупаційним…
Чому не всі мають право на вихід на пенсію після дослідження пенсійного віку та на…
7 травня в Україні відзначають Всесвітній день боротьби із астмою. Вшановують пам'ять мученика Акакія та…
Є страви, які родом з дитинства, їх готували наші мами, бабусі, але зараз ці рецепти…