Сальники

ЯК ГОТУВАТИ?

1. Печінку змолоти на м’ясорубці, сітку промити в холодній воді.

2. В молотую печінку додати цибулю, часник, спеції.

3. Сітку поділити на шматочки. В сітку загорнути печінку (як голубці) і обсмажити на сковороді. Жир із сетки під час смаження витопиться, залишиться тоненькая плівка і дуже смачні рулетики в ній.

Подавати гарячими.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати грибні котлети.

Новое на сайте

  • Новини

В Україні очікується паливний колапс: на заправках є запаси тільки на два тижні

Експерти очікують на виникнення дефіциту пального в країні. Розповідаємо в цьому матеріалі про фактори, які…

18/05/2024 16:25
  • Новини

Ніколи не викидайте бадилля від помідорів – воно ще знадобиться вам на городі

Ефективність народного засобу перевірена роками, тому помідорне бадилля давно цінується досвідченими дачниками. Розповідаємо в цьому…

18/05/2024 15:22
  • Новини

Ароматний лимонний пиріг із глазур’ю – чудове частування для затишного чаювання

Цей пиріг має дуже ніжну текстуру, він вологий і в міру солодкий. Випічка добре смакує…

18/05/2024 13:02
  • Новини

Багато водіїв порушують це правило: поліція нагадала, за що можна втратити 510 гривень

Під час керування автомобілем потрібно дотримуватися встановлених правил, адже інакше доведеться не тільки наражати себе…

18/05/2024 11:38
  • Новини

Грози та інші кліматичні події: синоптики попереджають про аномальну погоду влітку

Метеоролог попереджає, що проведені розрахунки для кожного місяця і для сезону загалом, вказують на прогнозовані…

18/05/2024 10:28
  • Новини

Благодійний фонд пропонує продуктову допомогу – як подати на неї заявку

Багато представників бізнесу допомагають українцям, які опинилися в скрутному становищі через війну. Допомога надається у…

18/05/2024 09:25