ЯК ГОТУВАТИ?
1. Печінку змолоти на м’ясорубці, сітку промити в холодній воді.
2. В молотую печінку додати цибулю, часник, спеції.
3. Сітку поділити на шматочки. В сітку загорнути печінку (як голубці) і обсмажити на сковороді. Жир із сетки під час смаження витопиться, залишиться тоненькая плівка і дуже смачні рулетики в ній.
Подавати гарячими.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати грибні котлети.
Експерти очікують на виникнення дефіциту пального в країні. Розповідаємо в цьому матеріалі про фактори, які…
Ефективність народного засобу перевірена роками, тому помідорне бадилля давно цінується досвідченими дачниками. Розповідаємо в цьому…
Цей пиріг має дуже ніжну текстуру, він вологий і в міру солодкий. Випічка добре смакує…
Під час керування автомобілем потрібно дотримуватися встановлених правил, адже інакше доведеться не тільки наражати себе…
Метеоролог попереджає, що проведені розрахунки для кожного місяця і для сезону загалом, вказують на прогнозовані…
Багато представників бізнесу допомагають українцям, які опинилися в скрутному становищі через війну. Допомога надається у…