Нам будуть потрібні: 500 г малини, 500 г червоної смородини, 1 кг цукру.
Малину та смородину промити, покласти в каструлю й залити водою, щоб вона лише покрила ягоди. Поставити на вогонь і варити до розм’якшення. Ягоди відкинути на дрібне сито і протерти. Одержаний сік поставити на малий вогонь і виварити наполовину. Додати цукор, безперервно змімаючи пінки, варити ще 35-40 хвилин.
Розлити у форму шаром товщиною 2,5-3 см і залишити на ніч у холодильнику. Розрізати на однакові кубики, кожен обвалятя в цукрі.
Раніше ми розповідали, як приготувати смородинове печиво.
У Швеції відбувся фінал Євробачення 2024 року. Українські виконавиці Alyona Alyona та Jerry Heil з…
Протягом доби зафіксовано 155 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 13 ракетних та 118 авіаційних ударів,…
Напевно, багатьом знайома ситуація, коли після звернення в ту чи іншу інстанцію з важливого для…
Вважається, що материнська молитва - найсильніша і найдієвіша, адже тільки мами вміють по-справжньому чекати, сподіватися…
Радониця, або день поминання покійних, цього року випадає на 14 травня (дев'ятий день після Великодня).…
Сьогодні неділя, 12 травня 2024 року. 133-й день року за григоріанським календарем. До закінчення залишається…