Нам будуть потрібні: 200 г смородини, 200 г вершкового масла, 100 г цукрової пудри, 260 г борошна, 80 г молотих горіхів, 40 г кукурудзяного крохмалю.
Готування:
Масло залишити при кімнатній температурі, щоб воно стало м’яким. Розм’якшене масло збити з цукровою пудрою до кремоподібного стану. Далі збиваючи масло на малій швидкості міксера, додати смородину (більша частина ягід при цьому мусить луснути). Додати молоті горіхи, всипати просіяне борошно з крохмалем і замісити тісто. Сформувати з тіста «ковбаску» діаметром приблизно 3-4 см, загорнути в харчову плівку і помістити в холодильник або в морозилку на 30 хвилин. Духовку розігріти до 200 градусів. «Ковбаску» нарізати кружальцями товщиною 5 мм. Випікати печиво близько 10 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами приготування смачних страв із полуниці.
Подбайте, щоб виноград легко переніс зиму і порадував вас хорошим урожаєм наступного року.
Дуже смачний десерт за рекордно короткий час – ви будете у захваті від цього рецепту.
Незважаючи на обіцянки, не всі українці матимуть змогу отримати нову грошову допомогу від президента.
У якому віці можна буде вийти на пенсію наступного року і який стаж потрібно мати.
Сучасні туалетні системи із пластику стають незамінним рішенням для заміських будинків та дачних ділянок, де…
Уряд вирішив підвищити фінансову допомогу сім'ям загиблих захисників.