Оскільки епідемія ожиріння швидко поширюється, то зростає і кількість діабетиків. Водночас зростає і кількість тих, у кого фіксується стало підвищений рівень цукру у крові. Вчені провели метааналіз 65 досліджень, який показав, що щоденне споживання проса або пшона дозволяє взяти під контроль рівень цукру у крові. Якщо діабетики регулярно споживали просо, то у них показники глюкози падали на 12-15% натщесерце або після їди. За якийсь час рівень цукру у крові у таких людей опускався до переддіабетичного показника. А от у людей з переддіабетом просо дозволяло знизити показники глюкози в крові на 17% і тим самим перейти від переддіабетичного стану до нормального. Отже, пшоно поліпшує глікемічну реакцію організму. Ось чому цей продукт неодмінно мусить бути у щоденному раціоні тих, хто належить до групи ризику через можливість розвитку діабету.
Нагадаємо, що раніше ми розповідали про корисні властивості імбиру.
Джерело: Ukr.media
Вартість вантажоперевезення - одне з ключових питань для будь-якого бізнесу, який потребує доставки товарів чи…
Щоб одержати якісні плоди солодкого перцю, необхідно видаляти перші квітки. Це дає можливість розвитку вегетативної…
4 травня лише у деяких областях України очікується прохолодна чи холодна погода, переважно без опадів.
Чи будуть у цей день геомагнітні коливання?
Приготуйте смачний торт просто, швидко та без використання духовки. Дуже простий рецепт.
Що трапилося з Анною Підвербною після того, як її вилучили з родини. Де зараз дівчинка.