Підготувати листя капусти. Трохи проварити їх, охолодити.
Фарш. Зварити рис, підсмажити багатенько цибулі та моркви, додати подрібнені горіхи (заздалегідь пропущені через м’ясорубку). Поперчити, посолити за смаком. Посолити краще грибною «Мівіною». Залити готові голубці томатною підливою і потушкувати.
За бажанням можна взяти замість горіхів м’ясний фарш.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати рибу під сметаною.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…