Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаДачаНазвано найкращий час доби для збирання черешні

Названо найкращий час доби для збирання черешні

Этот материал также доступен на русском языке
Збирання урожаю – відповідальний захід, від якого залежить і якість плодів, і їхня лежкість, і транспортабельність. Особливо якщо це стосується черешні, яка при найменших перепадах температури або пошкодженнях починає псуватися.

Компанія Jealous Fruits із Канади вирішила збирати черешню вночі і отримала якісні ягоди при нижчій температурі та ліпший настрій збирачів, які могли працювати довше.

– У 2020 році ми провели випробування нічного збирання урожаю з 90 збирачами і були дуже вдоволені результатами, – говорить Джулія Маклахлен із компанії. – Ми спостерігали значне поліпшення морального стану і підвищення заробітної плати працівників, а також поліпшення якості запакованої черешні.

Нічне збирання черешні дозволяє зберегти якість плодів, адже збирання при температурі від 15 до 18 градусів є оптимальним для збереження цілісності черешень. Також працівникам не так жарко і продуктивність їхньої праці, як і зарплата, зростає. Роботи тривають від півночі до дев’ятої ранку. Крім того, вночі при світлі ліхтарів черешню видно краще, ніж коли яскраво світить сонце.

Джерело: Еast-fruit.com

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні