Для тіста: 2,5-3 склянки борошна, 150 мл теплої води, сіль.
Для рибного бульйону: цибулина, лавровий лист, перець горошком, філе морської риби.
Для начинки: 350 г вареної риби, цибулина, сіль, молотий перець.
ЯК ГОТУВАТИ?
Замісити прісне тісто без яєць. Накрити рушником і залишити на 30 хвилин для дозрівання.
Варену рибу очистити від кісток і дрібно посікти. Змішати з ледь підсмаженою цибулею, сіллю та молотим духмяним перцем. Тісто тонко розкотити і вирізати кружальця. Ліпити як звичайні вареники.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати оладки з секретом.
Чи буде в суботу тепло, чи готуватись до дощів і снігу? Що кажуть синоптики.
Чи буде геомагнітна активність підвищена цього вікенду? Які прогнози роблять експерти?
Подбайте, щоб виноград легко переніс зиму і порадував вас хорошим урожаєм наступного року.
Дуже смачний десерт за рекордно короткий час – ви будете у захваті від цього рецепту.
Незважаючи на обіцянки, не всі українці матимуть змогу отримати нову грошову допомогу від президента.
У якому віці можна буде вийти на пенсію наступного року і який стаж потрібно мати.