Новини

Рибні вареники

 

Для тіста: 2,5-3 склянки борошна, 150 мл теплої води, сіль.

Для рибного бульйону: цибулина, лавровий лист, перець горошком, філе морської риби.

Для начинки: 350 г вареної риби, цибулина, сіль, молотий перець.

ЯК ГОТУВАТИ?

Замісити прісне тісто без яєць. Накрити рушником і залишити на 30 хвилин для дозрівання.

Варену рибу очистити від кісток і дрібно посікти. Змішати з ледь підсмаженою цибулею, сіллю та молотим духмяним перцем. Тісто тонко розкотити і вирізати кружальця. Ліпити як звичайні вареники.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати оладки з секретом.

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на суботу, 16 листопада

Чи буде в суботу тепло, чи готуватись до дощів і снігу? Що кажуть синоптики.

22/11/2024 23:30
  • Новини

Магнітні бурі у суботу, 23 листопада

Чи буде геомагнітна активність підвищена цього вікенду? Які прогнози роблять експерти?

22/11/2024 23:05
  • Новини

Не дайте морозам знищити ваш виноград: три ефективні способи захисту

Подбайте, щоб виноград легко переніс зиму і порадував вас хорошим урожаєм наступного року.

22/11/2024 22:40
  • Новини

Немає часу, а солодкого хочеться: готуємо чудовий шоколадний рулет «Хвилинка» без випічки

Дуже смачний десерт за рекордно короткий час – ви будете у захваті від цього рецепту.

22/11/2024 22:16
  • Новини

Чимало українців залишаться без виплат: чому “тисячу Зеленського” зможуть отримати не всі

Незважаючи на обіцянки, не всі українці матимуть змогу отримати нову грошову допомогу від президента.

22/11/2024 21:53
  • Новини

Як зміниться пенсійний вік в Україні у 2025 році: що буде з пенсіями

У якому віці можна буде вийти на пенсію наступного року і який стаж потрібно мати.

22/11/2024 20:48