ЯК ГОТУВАТИ?
1. Печінку помити, очистити від плівок. Варити 15 хвилин.
2. Цибулю подрібнити, обсмажити на сковороді на маслі й додати подрібнений часник.
3. Печінку подрібнити у блендері, яйця збити з сіллю.
4. Скласти все в каструлю. Влити молоко, додати спеції, сіль. Варити 15 хвилин. Додати масло. Перекласти в банку.
Раніше ми розповідали про бюджетний сніданок – яйця у гнізді.
Піжама – домашній одяг для сну та відпочинку, який характеризується комфортом носіння та м'якістю тканини.…
Після переходу на новоюліанський календар дата Дня святого Миколая змінилася. Православна церква України з минулого…
Чи буде в суботу тепло, чи готуватись до дощів і снігу? Що кажуть синоптики.
Чи буде геомагнітна активність підвищена цього вікенду? Які прогнози роблять експерти?
Подбайте, щоб виноград легко переніс зиму і порадував вас хорошим урожаєм наступного року.
Дуже смачний десерт за рекордно короткий час – ви будете у захваті від цього рецепту.