Рибину викласти в каструлю або сковороду, щоб вона лежала рівно. Засипати всі спеції.
Заварити міцний чорний чай (можна недорогих сортів). Теплим чаєм залити рибу так, щоб тільки покрити її. Тушкувати на слабкому вогні 10-15 хвилин.
Викласти в оселедницю, оздобити зеленню.
Ця риба смачна як у холодному, так і в гарячому вигляді, скидається на рибу холодного копчення.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати листкові таджицькі пиріжки.
Піжама – домашній одяг для сну та відпочинку, який характеризується комфортом носіння та м'якістю тканини.…
Після переходу на новоюліанський календар дата Дня святого Миколая змінилася. Православна церква України з минулого…
Чи буде в суботу тепло, чи готуватись до дощів і снігу? Що кажуть синоптики.
Чи буде геомагнітна активність підвищена цього вікенду? Які прогнози роблять експерти?
Подбайте, щоб виноград легко переніс зиму і порадував вас хорошим урожаєм наступного року.
Дуже смачний десерт за рекордно короткий час – ви будете у захваті від цього рецепту.