П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяСвинячі реберця з чорносливом

Свинячі реберця з чорносливом

Этот материал также доступен на русском языке
Поєднання м’яса з чорносливом - це завжди незвичайно і дуже смачно. Сьогодні ділимося рецептом приготування свинячих реберець із чорносливом.

Свинячі реберця обсмажуємо на олії до рум’яної скоринки, складаємо в гусятницю, перчимо, солимо за смаком (можна курячою “Мівіною”), кладемо лавровый лист, трохи базиліку, пересипаємо чорносливом. Тушкуємо до готовності в духовці при температурі 180 градусів. М’ясо виходить дуже смачне. Таке м’ясо можна готувати з рисом або картоплею. Замість реберець можна використовувати курячі крильця.

Раніше ми розповідали, як приготувати фаршировані курячі стегенця.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні