Понеділок, 8 Липня, 2024
ГоловнаКомуналкаВідключення води за графіками: до споживачів звернулися з важливою заявою

Відключення води за графіками: до споживачів звернулися з важливою заявою

Этот материал также доступен на русском языке
З'явилася інформація, що через відсутність електроенергії воду також подаватимуть за плановими графіками. Компанія-водопостачальник прокоментувала ситуацію.

У мережі з’явилася новина про те, що планові графіки відключення використовуватимуть не лише для електроенергії, а й для води. Як повідомлялося, таке нововведення мало торкнутися жителів Києва. Проте “Київводоканал” цю інформацію заперечує.

Таке повідомлення оприлюднили на офіційній сторінці “Київводоканалу” у соцмережі Facebook.

Раніше ми розповідали, що на українців чекає реформа теплопостачання — скільки доведеться платити за опалення.

Водопостачальник наголошує, що інформація про запровадження графіка відключення водопостачання, нібито через відключення електроенергії, у столиці є фейковою. “Київводоканал” наголошує, що подача питної води мешканцям столиці не припиняється протягом 24 години сім днів на тиждень.

Жодної інформації про відключення води водоканал не розміщував у себе на сайті та в соцмережах, а лише офіційним ресурсам варто довіряти.

Нагадаємо також, що для своєчасної подачі води потрібно вчасно оплачувати рахунки за водопостачання, а щоб не переплачувати, потрібно вчасно подавати свідчення лічильників води — робити це потрібно, навіть якщо людина тимчасово не користується послугою, зокрема, перебуває у від’їзді.

Вас також можуть зацікавити новини:

Стосується всіх пенсіонерів: у Пенсійному фонді повідомили про важливі зміни

Пенсійний фонд зменшує пенсії без відома пенсіонерів: чому розмір пенсії «скаче» (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні