П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаКомуналкаУ «Нафтогазі» повідомили про нововведення: за розподіл газу доведеться платити по-новому

У «Нафтогазі» повідомили про нововведення: за розподіл газу доведеться платити по-новому

Этот материал также доступен на русском языке
У «Нафтогазі» пояснили, які зміни відбулися у платіжках за газ та як правильно платити за розподіл, щоб оплата зарахувалася.

Після того, як місцевий облгаз перейшов в управління компанії НАК “Нафтогаз України”, споживачі повинні по-новому платити за розподіл газу.

Про це розповіли у департаменті комунікацій ТОВ “Газорозподільні мережі України”.

Раніше ми розповідали, що в Україні хочуть переглянути комунальні тарифи.

Ці зміни стосуються споживачів облгазів, які перейшли до «Нафтогазу»:

  • “Харківміськгаз”,
  • “Харківгаз”,
  • “Криворіжгаз”,
  • “Дніпрогаз”,
  • Кропивницька філія “Газмережі”.

Аналогічна ситуація очікує й на інші облгази в майбутньому.

У «Нафтогазі» удосконалили формат квитанції за споживання та доставку газу – тепер вони надходять у одному конверті. Також оптимізовано процедуру консультацій у контакт-центрах.

Після зміни оператора газорозподілу, громадянам при оплаті за послугу, потрібно звернути увагу на розрахунковий рахунок.

“Коректні реквізити оприлюднюються на сайтах та соціальних мережах підприємств у регіонах, а платформи для прийому оплати автоматично оновлюються у зв’язку з розширенням ліцензійної діяльності. При цьому, особисті рахунки клієнтів залишаються без змін”, — відзначили в компанії .

А ще, споживачам нагадали, що прийом показань газових лічильників здійснюється з 1 по 5 число щомісяця через сервіси my.gas.ua. Сплатити за розподіл газу та його споживання можна в касах банків, відділеннях Укрпошти, онлайн-майданчиках Приват24 та Ощад24/7, терміналах EasyPay.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні