Грузинська кухня славиться своїми яскравими смаками та ароматами. Одним з найпопулярніших соусів вважається ткемалі зі слив – кисло-пряна приправа, яка ідеально підходить до м’яса, риби, картоплі та овочів.
Раніше ми розповідали, як приготувати кетчуп за рецептом Євгена Клопотенка.
Цей соус не повинен бути надмірно гострим, його особливість – ніжна кислинка у поєднанні із прянощами. У домашніх умовах приготувати ткемалі зовсім нескладно, а результат порадує всю родину.
Готовий домашній соус ткемалі розлити в стерилізовані банки та закрити кришками.
Вас також можуть зацікавити новини:
Пенсіонери, які після виходу на заслужений відпочинок продовжують працювати, мають право на новий перерахунок. Але…
Фінансовий номер — це номер телефону, прив’язаний до банківських послуг, на який надходять коди підтвердження,…
Катаракта — одне з найпоширеніших захворювань зору в літньому віці, при якому кришталик ока втрачає…
Не всі грядки підходять для вирощування часнику. І саме це є однією із причин поганого…
Уряд України планує змінити правила виїзду з країни за кордон для окремих категорій чоловіків. Кого…
Українське законодавство встановлює конкретні правила щодо облаштування парканів між приватними ділянками. Дотримання цих норм дозволяє…