Ключові тези:
Порада від кухаря:
«Секрет соковитої грудки – у маринаді та температурі. Не смажте і не варіть її занадто довго – від цього м’ясо стає жорстким. Найкращий спосіб – швидке обсмажування і потім запікання за невисокої температури».
Як готувати:
Розріжте грудку вздовж, щоб вийшло два тонких пласти – так м’ясо швидше приготується і залишиться соковитим.
Замаринуйте щонайменше на 30 хвилин: візьміть 1-2 столові ложки нежирного йогурту або кефіру, трохи лимонного соку, щіпку солі, перцю, паприки та сухого часнику.
Обсмажте на сковороді по 1-2 хвилини з кожного боку – на сухій або злегка змащеній олією. Тільки щоб «запечатати» сік.
Перекладіть у форму та запікайте при 160-170°C ще 10-12 хвилин.
Після духовки накрийте фольгою і дайте «відпочити» 5 хвилин – так рівномірно розподілиться сік.
М’ясо виходить м’яким, соковитим, ароматним – без сухості і «резини». Підходить навіть для дієтичного харчування.
Читайте також:
Цей інноваційний продукт стане незамінним помічником у будівництві різноманітних споруд – від приватних навісів і…
16 липня очікується спека на півдні та сході, грози та зливи на заході.
Інформація про магнітні бурі важлива, оскільки вони можуть спричинити збої в роботі супутників, GPS, незначні…
У липні 1972 року, всього за 100 кілометрів від Полтави, Радянський Союз провів секретний підземний…
Держава обіцяє до 500 тисяч гривень за ремонт зруйнованого житла. Але, щоб їх отримати, потрібно…
Догляд за тілом та шкірою у літньому віці вимагає делікатності та уваги. Чому важливо не…