Мова про городній портулак, який дачники з весни і до осені видаляють зі своїх ділянок, адже з нього виходять чудові закуски і навіть повноцінні страви.
Раніше ми розповідали, як приготувати салат з кульбаб.
На смак портулак нагадує щось середнє між щавлем та шпинатом. Він хрумкий, соковитий, трохи гострий, солонуватий, із ароматом зеленого яблука.
Крім смаку, важливо відзначити і його корисні властивості. Портулак містить вітаміни С, А, залізо, кальцій та калій. Є в ньому і антиоксиданти, і такі корисні мікроелементи, як цинк та мідь.
Ця страва ідеально підходить для легкого обіду або закуски, а також добре поєднується з різними гарнірами.
Читайте також:
Перекази з картки на картку в Україні стали частиною щоденного життя. Однак важливо знати, коли…
Виплата допомоги на проживання для внутрішньо-переміщених осіб є значною підтримкою. Тому її скасування може істотно…
Будуть реєструвати усього один день. Встигніть подати заявку на грошову допомогу в 10 800 гривень.
Пенсійному фонду доведеться виплатити підвищення пенсій на 35 мільярдів гривень. Таке рішення прийняли суди в…
Українці, які опинилися у складних життєвих обставинах, можуть отримати гуманітарну допомогу. Оголошено про відкриття реєстрації…
Промисловість та сільське господарство можуть дуже негативно впливати на якість води. Експерт пояснив, в яких…