Тісто для італійського пирога, так його ще називають, готується за лічені хвилини. Якщо у вас вдома є заморожені ягоди, то можете сміливо додати їх у пиріг, смак його від цього стане лише кращим.
Раніше ми розповідали, як спекти торт “День і ніч”.
Інгредієнти:
- Яйця – 3 штуки
- Рафінована рослинна олія – 12 ст. л.
- Молоко – 12 ст. л.
- Цукор – 12 ст. л.
- Борошно – 12 ст. л.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Сіль — щіпка
Приготування:
- У глибокій мисці з’єднайте яйця, олію та молоко, потім додайте цукор і дрібку солі. Збийте віночком.
- Майте на увазі, що яйця та молоко повинні бути кімнатної температури.
- Змішайте борошно з розпушувачем і акуратно введіть в рідку масу. Перемішайте до одержання тіста середньої консистенції.
- Підготуйте форму для випікання, змастивши її вершковим маслом і посипавши манкою.
- Потому акуратно вилийте тісто у форму і випікайте 40 хвилин при температурі 180°C.
- Після цього вимкніть духовку та дайте пирогу настоятися ще 10 хвилин у закритій духовці.
- Зверху готовий пиріг можна прикрасити цукровою пудрою.
Вас також можуть зацікавити новини: