Субота, 22 Лютого, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяНайбільш повітряний і ніжний: рецепт простого пирога «12 ложок» із звичайних інгредієнтів

Найбільш повітряний і ніжний: рецепт простого пирога «12 ложок» із звичайних інгредієнтів

Этот материал также доступен на русском языке
Головна особливість цього пирога, що всі інгредієнти вимірюються ложками та додаються у кількості 12 ложок. Пиріг виходить повітряним, високим та дуже смачним.

Тісто для італійського пирога, так його ще називають, готується за лічені хвилини. Якщо у вас вдома є заморожені ягоди, то можете сміливо додати їх у пиріг, смак його від цього стане лише кращим.

Раніше ми розповідали, як спекти торт “День і ніч”.

Інгредієнти:

  • Яйця – 3 штуки
  • Рафінована рослинна олія – ​​12 ст. л.
  • Молоко – 12 ст. л.
  • Цукор – 12 ст. л.
  • Борошно – 12 ст. л.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Сіль — щіпка

 

Приготування:

  1. У глибокій мисці з’єднайте яйця, олію та молоко, потім додайте цукор і дрібку солі. Збийте віночком.
  2. Майте на увазі, що яйця та молоко повинні бути кімнатної температури.
  3. Змішайте борошно з розпушувачем і акуратно введіть в рідку масу. Перемішайте до одержання тіста середньої консистенції.
  4. Підготуйте форму для випікання, змастивши її вершковим маслом і посипавши манкою.
  5. Потому акуратно вилийте тісто у форму і випікайте 40 хвилин при температурі 180°C.
  6. Після цього вимкніть духовку та дайте пирогу настоятися ще 10 хвилин у закритій духовці.
  7. Зверху готовий пиріг можна прикрасити цукровою пудрою.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні