Забудьте про сухі котлети! Завдяки цьому рецепту вони вийдуть легкими та повітряними. Секрет полягає в одній дивовижній добавці, яка зробить ваші котлети соковитими та підніме їх на новий рівень.
Читайте також: Давно забутий рецепт: найсмачніші котлети з кільки в томаті готуються за 5 хвилин
Інгредієнти:
- 500 г фаршу;
- 100 г газованої мінеральної води;
- 1 цибуля;
- По ½ ч. ложки суміші перців та паприки;
- Сіль – до смаку;
- Рослинна олія для смаження.
Приготування:
- Додайте у фарш газовану воду та ретельно перемішайте масу руками. Потім накрийте плівкою і дайте постояти 15 хвилин. Дрібно наріжте цибулю або натріть на тертці, додайте фарш. Посоліть і поперчіть до смаку, а потім знову перемішайте.
- Сформуйте котлети руками та обсмажуйте на олії на середньому вогні.
- Після смаження викладіть готові котлети на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої олії.
Завдяки газованій воді котлети виходять пористими та соковитими. Цей простий прийом був відомий ще радянським кухарям, але зараз його мало хто пам’ятає.
Вас також можуть зацікавити новини: