Для приготування цієї страви краще використовувати фарш: так м’ясо готується швидше і виходить ніжнішим. Це ситна страва, яка підходить і для звичайного сімейного обіду, і для будь-якої урочистості.
М’ясо по-французьки на сковороді з картоплею зручно готувати невеликими порціями.
Читайте також:
Після значного здешевлення яєць у грудні ціни у січні радують споживачів. Проте здорожчання газу, кормів…
Спецпенсії високопосадовців більше не будуть такими захмарними. Кабмін ухвалив постанову, яка регулює їх розмір за…
Противник завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах чотирьох ракетних та 64 авіаційних ударів,…
Міжнародний проєкт оголошує набір учасників для компенсації теплопостачання. Не пропустіть шанс отримати допомогу.
4 січня світ вшановує людей, які зробили великий внесок у розвиток освіти й медицини: це…
Для того щоб отримати ніжну і повітряну запіканку, обов'язково обирайте сир з жирністю не менше…