Четвер, 5 Грудня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЩоб позбутися прісного смаку страв: чи вмієте ви готувати соус із хрону

Щоб позбутися прісного смаку страв: чи вмієте ви готувати соус із хрону

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо не знаєте, як надати пікантності страві з м'яса чи риби, спробуйте приготувати соус з яблучного хрону.

Яскравий та неповторний аромат заготовки ідеально підкреслить смак холодця та інших м’ясних страв.

2 рецепти приготування соусу з хрону

  • Натріть яблуко на дрібній тертці або подрібніть у блендері до пюреподібного стану.
  • Додайте за смаком натертий хрін, лимонний сік або яблучний оцет, цукор.

Якщо соус виходить занадто густим, додайте трохи води.

Або другий варіант.

  • Натріть хрін, наріжте яблуко шматочками і протушкуйте з цукром і водою (приблизно 10 хвилин), зробіть яблучне пюре.
  • Потім охолодіть, змішайте з хроном і додайте лимонний сік або оцет.

***
І одна корисна порада, яка дозволить вам економити час для домашніх робіт та відпочинку.

Прибирайте кухню під час приготування

Найчастіше під час готування виникають маленькі паузи, коли чекаєш, поки розігріється сковорідка і особливо коли щось вже стоїть у духовці і попереду – мінімум година.

Мийте використані предмети під час таких перерв, і це заощадить вам час та сили після трапези, коли, як відомо, займатися чимось уже зовсім не хочеться.

Вам буде цікаво:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні