Яскравий та неповторний аромат заготовки ідеально підкреслить смак холодця та інших м’ясних страв.
2 рецепти приготування соусу з хрону
- Натріть яблуко на дрібній тертці або подрібніть у блендері до пюреподібного стану.
- Додайте за смаком натертий хрін, лимонний сік або яблучний оцет, цукор.
Якщо соус виходить занадто густим, додайте трохи води.
Або другий варіант.
- Натріть хрін, наріжте яблуко шматочками і протушкуйте з цукром і водою (приблизно 10 хвилин), зробіть яблучне пюре.
- Потім охолодіть, змішайте з хроном і додайте лимонний сік або оцет.
***
І одна корисна порада, яка дозволить вам економити час для домашніх робіт та відпочинку.
Прибирайте кухню під час приготування
Найчастіше під час готування виникають маленькі паузи, коли чекаєш, поки розігріється сковорідка і особливо коли щось вже стоїть у духовці і попереду – мінімум година.
Мийте використані предмети під час таких перерв, і це заощадить вам час та сили після трапези, коли, як відомо, займатися чимось уже зовсім не хочеться.
Вам буде цікаво: