Своїм рецептом найповітряніших і найсмачніших пончиків поділилася фудблогер Тетяна Мелешко. Вони у всіх точно вийдуть.
Раніше ми розповідали, як зробити пончики з сиру.
Для тіста:
• тепле молоко – 350 мл;
• швидкодіючі дріжджі – 7 г;
• цукор – 2 ст.
• 2 яйця;
• вершкове масло – 100 г;
• борошно – близько 600 г;
• щіпка солі;
• олія для смаження;
Для глазурі:
Читайте також:
17 грудня очікуються дощі у центральних та північних областях, місцями дощі у західних та південних…
Шукаєте комфортне житло у Львові? Ринок нерухомості постійно розвивається, і щоб знайти оптимальний варіант для…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Рибні страви дуже корисні, особливо людей старшого віку. Крім того, у певні дні постів, коли…
Восени і взимку, та й провесною, домашня аптечка повинна бути поповнена засобами, що допомагають швидше…
Як правильно варити крупи? Щоб каша не пригоріла і крупа проварилася, важливо дотримуватися пропорцій крупи…