Штурханці — це традиційна українська страва з картопляного тіста та начинкою з сиру. Назву картопляні вироби отримали від способу приготування – начинку злегка «заштовхують» в тісто. Смаколики подають до столу зі шкварками або вершковим маслом.
Читайте також:
Жири – необхідна складова раціону людини. Жири необхідні для еластичності кровоносних судин, завдяки чому корисні…
Інсульт – це гостре порушення кровообігу в головному мозку, спричинене розривом або закупоркою судин.
У холодну пору року безпритульні тварини, зокрема коти й собаки, особливо потребують нашої допомоги і…
Ветеранам праці у законодавстві не передбачено доплати до пенсії, але є низка пільг.
Досвідчені дачники поділилися секретом, які знають одиниці. До чого тут лавровий лист.
Піст - не означає, що ви повинні харчуватися не смачно або відмовлятися від десертів. Цей…