І головний секрет у пиві. Саме пиво робить сало ще ніжнішим і смачнішим. А який аромат!
Раніше ми розповідали, як засолити сало за 25 хвилин.
Інгредієнти:
- 1 кг сала з прошарками м’яса;
- 0,75 л світлого пива;
- цибулеве лушпиння (5 цибулин);
- 1 головка часнику;
- сіль – 3-4 ст. ложки;
- перець – 1 ч. ложка.
Приготування:
- Візьміть каструлю, наріжте сало на шматки і викладіть у ємність. Залийте пивом і з боків викладіть лушпиння цибулі.
- Доведіть сало до кипіння і проваріть на середньому вогні 25-30 хвилин. Відключіть вогонь і дайте охолонути салу прямо в каструлі з пивом.
- Почистіть часник і натріть його на дрібній тертці, можна скористатися пресом. Змішайте часник із сіллю та перцем.
- Натріть сало з усіх боків сумішшю з часнику, солі та перцю. Відпарвте у пакет і залиште в холодильнику на добу, потім краще зберігати в морозилці. Просто перед вживанням сало потрібно заздалегідь дістати з морозилки, щоб воно встигло розм’якшитися.
Сало в пиві виходить неймовірно ніжним, ароматним та смачним. І ви, і ваші гості гідно оцінять його.
Вас також можуть зацікавити новини:
Що треба, щоб засолити сало гарячим способом: отримуємо м’яку і ніжну закуску
Чи можна їсти сало жінкам: вчені зробили несподіваний висновок