П’ятниця, 27 Грудня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяТакого смачного оселедця ви ще не куштували: маринуємо улюблену рибу без оцту

Такого смачного оселедця ви ще не куштували: маринуємо улюблену рибу без оцту

Этот материал также доступен на русском языке
Маринуємо оселедець за дуже простим рецептом без оцту: це просто смакота!

Для приготування найніжнішого оселедця зовсім не потрібно використовувати оцет. Спробуйте цей простий рецепт – просто пальчики оближете!

Раніше ми розповідали, як приготувати скумбрію, яка буде смачнішою за червону рибу.

Інгредієнти:

  • вода – 1 л
  • сіль – 2 ст. л.
  • цукор – 1 ст. л.
  • лавровий лист – 3-4 шт.
  • оселедець – 2 шт.
  • гвоздика – 2 шт.
  • запашний перець – 3 шт.

Приготування:

  1. Доведіть воду до кипіння, додайте всі спеції і кип’ятіть протягом трьох хвилин.
  2. Підготовлений оселедець (без голови та нутрощів) помістіть у пластиковий контейнер або будь-який інший посуд і залийте холодним процідженим розсолом. Якщо він не покриє її повністю, то можете або перевертати рибу час від часу, або використати гніт.
  3. Покладіть оселедець у холод на 48 годин.
  4. Готову рибу наріжте на шматочки, за бажанням можна прикрасити тонкими кільцями цибулі.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні