Жовта цибуля – звичайна цибуля, за своїми властивостями універсальна. Використовується для супів, бульйонів, тушкованих страв. Ідеально підходить для карамелізації, яка підкреслює природний солодкий смак цибулі.
Біла цибуля дуже соковита, трохи солодша і м’якша на смак, ніж жовта. Вона добре підходить для салатів, додає свіжості та легкої кисло-солодкої нотки. Також вона менше подразнює очі при нарізуванні.
Червона цибуля – пряна і хрумка, чудово підходить для салатів, соусів і маринадів. При варінні втрачає колір, але зберігає смак.
В Україні її називають кущівкою, бо в одному гнізді утворюється багато цибулин, як у часнику. Цибулини невеликі, довгастої форми. Має м’який смак, схожий на суміш цибулі та часнику. Використовується у салатах, соусах, а також у гарячих стравах.
Якщо при виборі олії ви керуєтеся тільки її вартістю або назвою торгової марки, є ризик…
13 листопада в Україні відзначають Міжнародний день сліпих, Всесвітній день патологій, Всесвітній день доброти. Християни…
Цей салат точно підкорить ваше серце. Для його приготування потрібні найпростіші інгредієнти, але салат виходить…
Буріння водяної свердловини – важливий етап у забезпеченні надійного водопостачання. Правильний вибір методу буріння може…
Різні люди мають свої причини купувати вживаний одяг. Від банальної нестач коштів на нові речі…
Зберігання картоплі – це важливий захід, який стосується багатьох українців та не лише овочівників. Адже…