Раніше ми писали, чим замінити хліб у котлетах та зберегти їх соковитість.
Вибір м’яса: ключ до успіху
Багато хто помилково вважає, що тільки ніжне м’ясо підходить для котлет. Але для соковитості важливіше жирність. Найкращий вибір – це свинина або яловичина з прожилками. Жир тане при жарінні, надаючи котлетам соковитість, а прожилки допомагають зберегти форму.
Несподіваний інгредієнт – куряча шкіра
Секрет соковитих котлет полягає у додаванні сирої курячої шкіри до фаршу. Вона містить багато жиру, який плавиться в процесі смаження, просочуючи м’ясо, роблячи його особливо соковитим. Крім цього, куряча шкіра додає неповторний аромат та смак, покращуючи текстуру котлет.
Поради для покращення смаку:
Для більш насиченого смаку додайте до фаршу спеції: перець, паприку або коріандр.
Щоб зробити котлети менш калорійними, можна додати до фаршу терті овочі – кабачки, моркву або баклажан.
Для додаткової соковитості використовуйте панірувальні сухарі, змішані з тертим сиром.
Вас також можуть зацікавити новини:
Неділя в Україні буде прохолодною. 20 жовтня очікується погода без опадів по всій території України.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Вчені розробили новий тест під назвою CheekAge, який використовує зразки клітин із внутрішньої поверхні щоки,…
Автомобільні штрафи – це не лише стягнення за перевищення швидкості чи проїзд на червоне світло.…
Існує безліч різновидів солі – камʼяна, рожева, морська, йодована, копчена, екстра. Але яку саме та…
В Україні продовжується загальна мобілізація, і чоловіки призовного віку отримують повістки для вступу до лав…