Раніше ми давали рецепт гарбуза, тушкованого з морквою і сметаною.
Маринований гарбуз готується дуже швидко і має насичений кисло-солодкий смак із приємним ароматом. Спочатку її злегка відварюють, а потім маринують з додаванням гірчиці, оцту та кропу. Ця страва ідеально підходить як закуска до м’яса чи риби, а також як доповнення до круп. Мариноване гарбуз можна використовувати як начинку для пирогів або основу для салатів.
Приємного апетиту!
Вас також можуть зацікавити новини:
Українці можуть отримати нові виплати від міжнародної організації.
Популярність електричних кросоверів обумовлена низкою факторів, що відображають глобальні тренди та технологічні досягнення у автомобілебудуванні.
Прийшла осінь, і ми всі зайняті збиранням урожаю. Добре попрацювали не лише ми, а й…
Жителі багатоквартирних будинків у різних областях України почали отримувати додаткові рахунки за газ. Третій рахунок…
Благодійний фонд Acted продовжує підтримувати українців, котрі опинилися у складних життєвих обставинах. Наразі допомога надається…
В Україні середній розмір пенсійних виплат збільшився на понад 466 гривень, тепер середня пенсія складає…