П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяСмачна варіація всім відомого салату «Шуба»: замініть лише один інгредієнт і отримаєте...

Смачна варіація всім відомого салату «Шуба»: замініть лише один інгредієнт і отримаєте шедевр

Этот материал также доступен на русском языке
Оселедець під шубою – популярний салат, але якщо він вам набрид, то можна спробувати приготувати його по-новому.

У цьому рецепті оселедець потрібно замінити на куряче філе. Такий салат можна приготувати і на свято, і на буденний стіл.

Читайте також: Готуємо яскравий салат Помаранчевий настрій за 2 хвилини: вам навіть різати нічого не доведеться

Інгредієнти:

  • 200 г філе курки;
  • 2 середні картоплі;
  • 2 курячі яйця;
  • 2 буряки;
  • 2 моркви;
  • 3 солоних огірка;
  • 50 г чорносливу;
  • 50 г сиру;
  • майонез до смаку.

Приготування:

  1. М’ясо, яйця, буряк, моркву та картоплю потрібно відварити і дати охолонути.
  2. Потім нарізати огірки та курку кубиком, а чорнослив – соломкою. Натерти на великій тертці сир, моркву, картоплю та яйця посолити.
  3. На блюдо викласти шарами по черзі картоплю, курку, моркву, огірки, яйця, чорнослив, сир і в самому кінці має бути буряк. Майонезом у вигляді сіточки потрібно змастити кожен шар, окрім огірків та чорносливу.
  4. Зверху салат можна прикрасити зеленню, натертим сиром або горіхами.
  5. Щоб «Курка під шубою» вийшла соковитою, відправте її в холодильник хоча б на 2 години.

Читайте також: Такий салат ви не їли: незвичне поєднання продуктів вразить навіть витончений смак знавців

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні