Понеділок, 8 Липня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяСоковитий і ніжний пиріг за 30 хвилин – приготуйте знаменитий коблер з...

Соковитий і ніжний пиріг за 30 хвилин – приготуйте знаменитий коблер з абрикосами

Этот материал также доступен на русском языке
Коблер належить до швидких фруктових десертів, які готуються дуже легко. Нижня фруктова основа має бути дуже соковитою, а тісто просто викладається поверх фруктів.

У цьому рецепті багато фруктів, а тісто виходить дуже ніжним. Десерт чудово підійде до сніданку. Можна замінити абрикоси персиками, нектаринами або великими сливами.

Пропорції в рецепті розраховані на форму діаметром 22 см.

Абрикосовий коблер – інгредієнти

  • борошно 225 – г,
  • розпушувач – 1 ч.л,
  • масло вершкове охолоджене – 225 г,
  • цукор – 120 г,
  • молоко – 3 ст.л,
  • сіль – дрібка,
  • абрикоси – 10-12 шт,
  • цукрова пудра – для присипання.

Раніше ми писали, як приготувати рулет із кабачків, який напевно сподобається всім.

Абрикосовий коблер – приготування

  1. Змішуємо всі інгредієнти для тіста і замішуємо його за допомогою кухонного комбайна або руками.
  2. Розрізаємо абрикоси розрізаємо на половинки та видаляємо кісточки. 
  3. Викладаємо фрукти зрізом догори у форму, попередньо змащену олією і злегка присипану цукром. Посипаємо абрикоси цукром.
  4. Розподіляємо зверху шматочки тіста, залишаючи невеликі проміжки, щоб виходив сік. 
  5. Запікаємо пиріг у духовці за температури 190 ºС духовці протягом 20-30 хвилин до золотистої скоринки.
  6. Посипаємо готовий коблер цукровою пудрою.

Смачного!

Вас також можуть зацікавити новини:

Українки можуть отримати допомогу 15 тисяч доларів: встигніть подати заявку до 31 липня (відео)

Масштабна афера: усі пенсії після 2017 року обчислені неправильно (відео)

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні