Сало просто танутиме в роті: найм’якше, соковите та ароматне – ідеальний рецепт у банці

Все досить просто, жодних секретів, зате сало виходить ідеальним.

Приготування:

  1. Сало потрібно нарізати на шматочки, щоб вони пролізли в шийку банки.
  2. У каструлю налити води, всипати сіль і довести до кипіння.
  3. Часник можна нарізати шматочками або подрібнити.
  4. У банку шарами викласти сало, часник, лавровий лист і перець, залити холодним розсолом, прикрити кришкою і відправити в холодильник на 5 днів.
  5. Після цього сало дістати з розсолу і зберігати продукт краще в морозилці.

Читайте також:

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на середу, 29 жовтня

Місцями можливі пориви вітру до 15–20 м/с на заході та в гірських районах — слід…

28/10/2025 23:23
  • Новини

Магнітні бурі на середу, 29 жовтня 2025 року: магнітну бурю продовжили на 3 день

Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні приділяти особливу увагу здоров'ю

28/10/2025 22:28
  • Статті

Чи можна молитися за домашніх тварин

Смерть домашнього вихованця - важке випробування для сім'ї. Хочеться помолитися, щоб полегшало, але чи можна…

28/10/2025 21:36
  • Новини

Гороскоп здоров’я на листопад 2025: поради зірок для міцного імунітету

Листопад – місяць турботи про себе. Осінь вступає у свої права, і наш організм потребує…

28/10/2025 19:44
  • Новини

Чи повинні переселенці повідомляти Пенсійний фонд про своє працевлаштування

Пенсійний фонд України нагадав: переселенці, які отримують допомогу на проживання, мають повідомити про будь-які зміни,…

28/10/2025 18:59
  • Новини

Знищено головний склад ліків у Києві — чи загрожує Україні дефіцит медикаментів

Втрати оцінюють у 100 мільйонів доларів. Як атака РФ вдарила по українському ринку медикаментів?

28/10/2025 18:30