Сало просто танутиме в роті: найм’якше, соковите та ароматне – ідеальний рецепт у банці

Все досить просто, жодних секретів, зате сало виходить ідеальним.

Приготування:

  1. Сало потрібно нарізати на шматочки, щоб вони пролізли в шийку банки.
  2. У каструлю налити води, всипати сіль і довести до кипіння.
  3. Часник можна нарізати шматочками або подрібнити.
  4. У банку шарами викласти сало, часник, лавровий лист і перець, залити холодним розсолом, прикрити кришкою і відправити в холодильник на 5 днів.
  5. Після цього сало дістати з розсолу і зберігати продукт краще в морозилці.

Читайте також:

Новое на сайте

  • Новини

Помідори по-корейськи за ніч – без варіння та клопоту

Бажаєте здивувати близьких ароматною закускою? Ці помідори по-корейськи готуються без варіння і вже за ніч…

27/07/2025 08:36
  • Статті

До 3100 грн до Дня Незалежності: коли та кому виплатять допомогу

З 2024 року виплати ветеранам приурочені не до 9 травня, а до Дня Незалежності –…

27/07/2025 07:34
  • Новини

Пенсія при 34 роках стажу: на які виплати можна розраховувати у 2025 році

Українці, які мають 34 роки страхового стажу, можуть вийти на пенсію у 60 років. При…

27/07/2025 06:34
  • Новини

Магнітні бурі на неділю, 27 липня: будьте обережні

Магнітні бурі – це періоди, коли багато людей відчувають погіршення самопочуття, виникають проблеми зі здоров'ям.…

26/07/2025 21:55
  • Новини

Накопичились борги за комуналку: є спосіб їх списати

Дехто не підозрює, що має право не платити за "комуналку" – розповідаємо, як це зробити…

26/07/2025 21:07
  • Новини

Пенсійний фонд вимагає додаткового підтвердження для нарахування виплат: хто має написати заяву

Пенсійний фонд вимагає нову заяву, без якої виплати можуть зупинити. Що це за документ і…

26/07/2025 20:12