Сало просто танутиме в роті: найм’якше, соковите та ароматне – ідеальний рецепт у банці

Все досить просто, жодних секретів, зате сало виходить ідеальним.

Приготування:

  1. Сало потрібно нарізати на шматочки, щоб вони пролізли в шийку банки.
  2. У каструлю налити води, всипати сіль і довести до кипіння.
  3. Часник можна нарізати шматочками або подрібнити.
  4. У банку шарами викласти сало, часник, лавровий лист і перець, залити холодним розсолом, прикрити кришкою і відправити в холодильник на 5 днів.
  5. Після цього сало дістати з розсолу і зберігати продукт краще в морозилці.

Читайте також:

Новое на сайте

  • Новини

Погода на вихідні 7-8 червня: що обіцяють синоптики

Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.

06/06/2025 23:22
  • Новини

Магнітні бурі в суботу, 7 червня

Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.

06/06/2025 22:47
  • Новини

Підвищуємо урожайність сливи: як боротися з кореневими паростками

Кореневі паростки – невидимий ворог урожаю сливи. Дізнайтеся, як правильно їх усунути, щоб насолоджуватися улюбленими…

06/06/2025 22:12
  • Новини

Справжній смак дитинства: готуємо найпопулярніші цукерки 90-х «Метеорит» власноруч

Ці легендарні цукерки легко приготувати в домашніх умовах. Повірте, вони будуть набагато кращими, ніж магазинні!

06/06/2025 21:43
  • Новини

Частина українців має терміново оновити водійські посвідчення: кого це стосується

В Україні готують нові правила для автомобілістів. Які зміни чекають на власників водійських посвідчень.

06/06/2025 21:10
  • Новини

Суми в платіжках за електроенергію зростуть на 50%: кого доведеться заплатити більше

Комунальники попередили, що частині українців нарахують платежі за електроенергію зовсім по інших тарифах, ніж зазвичай.…

06/06/2025 20:17