Сало просто танутиме в роті: найм’якше, соковите та ароматне – ідеальний рецепт у банці

Все досить просто, жодних секретів, зате сало виходить ідеальним.

Приготування:

  1. Сало потрібно нарізати на шматочки, щоб вони пролізли в шийку банки.
  2. У каструлю налити води, всипати сіль і довести до кипіння.
  3. Часник можна нарізати шматочками або подрібнити.
  4. У банку шарами викласти сало, часник, лавровий лист і перець, залити холодним розсолом, прикрити кришкою і відправити в холодильник на 5 днів.
  5. Після цього сало дістати з розсолу і зберігати продукт краще в морозилці.

Читайте також:

Новое на сайте

  • Новини

Останній шанс: коли потрібно оформити та витратити «тисячу Зеленського»

Грошову допомогу в рамках програми «Зимова «є-Піддерржка» потрібно встигнути не лише оформити, а й витратити…

15/01/2025 14:14
  • Новини

Мобілізація 50+: у ТЦК зробили нову заяву

Наскільки реальна мобілізація для чоловіків віком від 50 років: що потрібно знати?

15/01/2025 13:41
  • Новини

Пенсія по-новому: в Україні змінилися правила для пенсіонерів

В Україні набули чинності нові вимоги щодо виходу на пенсію. Що змінилося і як це…

15/01/2025 13:13
  • Статті

Операції в гінекології: що потрібно знати про видалення міоми та конізацію шийки матки?

Підтримка здоров'я важлива у будь-якому віці. Головне завдання кожної жінки – стежити за своїм здоров'ям,…

15/01/2025 12:33
  • Новини

В Україні продовжили воєнний стан та мобілізацію: установлено нові терміни

У Верховній Раді підтримали продовження воєнного стану та загальної мобілізації в Україні.

15/01/2025 11:58
  • Новини

Відкрито реєстрацію на отримання грошової допомоги: встигніть заповнити заявку

Частині українців доступна грошова допомога від громадської організації. Хтось може її отримати.

15/01/2025 11:40