Сало просто танутиме в роті: найм’якше, соковите та ароматне – ідеальний рецепт у банці

Все досить просто, жодних секретів, зате сало виходить ідеальним.

Приготування:

  1. Сало потрібно нарізати на шматочки, щоб вони пролізли в шийку банки.
  2. У каструлю налити води, всипати сіль і довести до кипіння.
  3. Часник можна нарізати шматочками або подрібнити.
  4. У банку шарами викласти сало, часник, лавровий лист і перець, залити холодним розсолом, прикрити кришкою і відправити в холодильник на 5 днів.
  5. Після цього сало дістати з розсолу і зберігати продукт краще в морозилці.

Читайте також:

Новое на сайте

  • Новини

Українці в Польщі можуть отримати пенсію: за яких умов і кому її призначать

Все більше українців офіційно працюють у Польщі, відтак зростає кількість тих, хто отримує право на…

13/09/2025 05:29
  • Статті

Як знайти справді «безцукровий» батончик: що приховує маркетинг?

Сучасний ринок спортивного харчування переповнений яскравими упаковками та гучними гаслами: "без цукру", "sugar free", "0%…

13/09/2025 00:58
  • Новини

Погода на вихідні 13-14 вересня: чи очікувати похолодання

Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.

12/09/2025 23:45
  • Новини

Магнітні бурі в суботу, 13 вересня

Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.

12/09/2025 23:20
  • Новини

Природна підмога для багатого врожаю: для чого використовувати прополіс на городі

Природний екстракт прополісу здатний не лише зміцнити коріння та пагони, а й підвищити стійкість рослин…

12/09/2025 22:54
  • Домашня енциклопедія

Курячий суп з часниковими галушками: готуємо ситний й ароматний обід

Ніжний бульйон, м’яке куряче м’ясо та пухкі галушки з легким ароматом часнику — цей суп…

12/09/2025 22:27