Патисони по-французьки
Інгредієнти
Патисони — 3 штуки або 600 грамів, курячий фарш — 300 грамів, помідор — 1 штука, твердий сир — 150 грамів, рослинна олія — 20 грамів.
Приготування
- Патисони помити і порізати кружальцями завтовшки приблизно 1 см.
- Посолити їх і приправити за смаком.
- Форму для запікання змастити 20 грамами рослинної олії.
- Викласти у форму нарізані патисони, зверху розподілити курячий фарш, потім покласти кружечок помідора і скибочку сиру на кожен патисон.
- Розігріти духовку до 170 градусів і запікати страву протягом 30-40 хвилин, поки сир не розплавиться і не утворить золотисту скоринку.
Вас також можуть зацікавити новини: