Цей пиріг скоріше нагадує повітряну яблучну запіканку. Ще його можна назвати невидимим яблучним пирогом.
Раніше ми розповідали, як приготувати незвичайний яблучний рулет.
Інгредієнти:
- 3 яйця;
- 75 г цукру;
- 90 мл молока;
- 35 г вершкового масла;
- 80 г борошна;
- 700 г яблук;
- 5 г розпушувача;
- 1 пакетик ванільного цукру;
- щіпка солі;
- 30 г кориці – за бажанням.
Приготування:
- Потрібно очистити яблука від шкірки і нарізати тоненькими часточками.
- Щоб яблука не потемніли, їх можна збризкати лимонним соком.
- У глибокій посудині збити міксером яйця з сіллю, всипати цукор і ванільний цукор, збивати, поки цукор не розчиниться. Влити розтоплене масло та молоко, перемішати.
- Просіяти борошно разом з розпушувачем і додати в яєчну суміш. Збити міксером, щоб не було грудочок.
- Невидиме тісто з’єднати з яблуками, добре перемішати та відправити у змащену олією форму для запікання.
- Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 45-55 хвилин.
Читайте також: