П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяВсього по 7 ложок: печем найніжніший італійський яблучний пиріг

Всього по 7 ложок: печем найніжніший італійський яблучний пиріг

Этот материал также доступен на русском языке
Приготуйте один з найпопулярніших яблучних пирогів італійської кухні. Усі, хто його спробує, захоплюватиметься вашою кулінарною майстерністю.

Пиріг “7 ложок” дуже популярний в Італії. Ніжне та повітряне тісто та яблучна начинка – це дуже смачно. А готується випічка просто і швидко – обов’язково спробуйте цей рецепт.

Раніше ми розповідали, як приготувати смачний рулет з яблуками на секретному тесті.

Інгредієнти:

для тіста:

  • яйця (кімнатної температури) – 3 шт.
  • цукор — 7 столових ложок
  • цедра 1 лимона
  • ванілін — на ваш смак
  • борошно — 7 столових ложок;
  • розпушувач — столова ложка

начинка:

  • яблука — 2 шт.
  • цукор — 7 столових ложок
  • вершкове масло — 100 грамів;
  • сік 0,5 лимона

Приготування:

  1. З яблук зніміть шкірку. Нарізаємо кубиками яблука, посипаємо цукром, додаємо вершкове масло і сік половини лимона, і добре перемішуємо.
  2. Тушкуємо начинку на сковороді протягом 5-7 хвилин. Можна додати корицю до смаку.
  3. Яйця збиваємо з цукром, додаємо цедру лимона, ванілін і яблука. Усе збиваємо міксером.
  4. Додаємо в масу просіяне борошно й розпушувач.
  5. Заливаємо тісто у форму та відправляємо в розігріту до 175 градусів духовку на 35-40 хвилин.
  6. Охолоджений пиріг посипаємо цукровою пудрою.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні