Інгредієнти:
З розрахунку на 5 0,5-літрових баночок
- 2 кг кабачків;
- 1 кг моркви;
- 0,5 кг цибулі;
- 1 склянка цукру;
- 2 ст. ложки солі;
- 0,5 склянки олії;
- 150 г оцту (9%);
- чорний перець – до смаку;
- 1 пакет приправи для корейської моркви.
Раніше ми розповідали, як приготувати огірки по-корейськи на зиму.
Приготування:
- Кабачки та моркву помийте та натріть на тертці для корейської моркви. У кабачків краще вирізати серединку з насінням, інакше вона буде схожа на кашу.
- Цибулю наріжте півкільцями.
- В окремому посуді змішайте цукор, сіль, олію, чорний перець, приправу для моркви та оцет. Перемішайте всі інгредієнти та залийте маринадом овочі.
- Перемішайте та дайте постояти 3 години.
- Після цього перекладіть кабачки в банки, накрийте кришками і відправте у велику каструлю з водою стерилізуватися.
- Після закипання води у каструлі, кабачки потрібно стерилізувати ще 15 хвилин. Потім закатайте кришками, переверніть і накрийте чимось теплим, наприклад, старою курточкою.
Коли консервація охолоне, відправте її у прохолодне місце на зберігання.
Вас також можуть зацікавити новини:
Кабачковий пиріг з невидимого тіста: такої смакоти ви ще не куштували
Збільшити призначену пенсію: як правильно для цього оформити документи ( відео)