Четвер, 19 Вересня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяКабачковий пиріг з "невидимого" тіста: такої смакоти ви ще не куштували

Кабачковий пиріг з “невидимого” тіста: такої смакоти ви ще не куштували

Этот материал также доступен на русском языке
Хочете приготувати щось незвичайне з кабачків? Пропонуємо скуштувати цю смачну та корисну страву.

Сезон кабачків ще не закінчився і час використовувати всі можливі рецепти для приготування найрізноманітніших страв з цього овочу. Сьогодні пропонуємо спекти кабачковий пиріг з “невидимого” тіста. Річ у тому, що тіста в цьому пирі настільки мало, що його зовсім не видно. Страва вийде дуже смачною, ситною, корисною і низькокалорійною.

Раніше ми розповідали, як приготувати пісні пишні оладки на дріжджах.

Інгредієнти:

  • Масло вершкове – 30 г
  • Молоко – 100 мл
  • Яйця – 3 шт.
  • Борошно – 150 г (1 склянка ємністю 250 мл)
  • Розпушувач – 5 г
  • Кабачки – 700-800 г
  • Сир твердий – 100 г
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Петрушка свіжа – 4-5 г
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Вершкове масло розтопіть, а потім злегка остудіть.
  2. Просійте борошно з розпушувачем та перемішайте.
  3. У мисці з’єднайте яйця, масло та молоко, посоліть і збийте до однорідності.
  4. Всипте борошняну суміш і збийте тісто до однорідності.
  5. На дрібній тертці натріть сир. Часник очистіть та пропустіть через прес.
  6. Петрушку подрібніть ножем.
  7. Сир, петрушку та часник додайте в тісто, перемішайте.
  8. Кабачки промийте і наріжте тонкими кружальцями.
  9. Викладіть кабачки в тісто і добре перемішайте все.
  10. Форму для запікання застелите пергаментним папером або килимком для випікання і викладіть туди тісто.
  11. Відправте пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 45-50 хвилин.

Вас також можуть зацікавити новини:

Однією рукою дають, іншою – забирають: як вам можуть непомітно зменшити пенсію (відео)

Нульовий кредит на сонячні станції: що змінилося за умов, які пропонують банки (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні