В липні у продаж масово надходять огірки з відкритого ґрунту. Ціна на них спадає, тому господині починають готувати огірки на зиму. Найчастіше ми квасимо, солимо і маринуємо їх. Але можна придумати дещо пооригінальніше.
Огірки — 2 кілограми, морква — 0,5 кілограма, часник — 3-4 зубчики, цукор — 125 грамів, сіль (не йодована грубого помелу) — 1 столова ложка, рослинна олія — 125 мілілітрів, оцет 9% — 125 мілілітрів, спеції для моркви по-корейськи — 1 чайна ложка.
Закатати кришки і прикрити теплою ковдрою до повного охолодження.
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…