В липні у продаж масово надходять огірки з відкритого ґрунту. Ціна на них спадає, тому господині починають готувати огірки на зиму. Найчастіше ми квасимо, солимо і маринуємо їх. Але можна придумати дещо пооригінальніше.
Огірки — 2 кілограми, морква — 0,5 кілограма, часник — 3-4 зубчики, цукор — 125 грамів, сіль (не йодована грубого помелу) — 1 столова ложка, рослинна олія — 125 мілілітрів, оцет 9% — 125 мілілітрів, спеції для моркви по-корейськи — 1 чайна ложка.
Закатати кришки і прикрити теплою ковдрою до повного охолодження.
У цей день відзначають 27 щорічних свят, з деякими з них ми хотіли б вас…
Багато господинь не люблять довго возитися на кухні, тому віддають перевагу простим рецептам. Пропонуємо найлегший…
Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…
Річкова риба посідає важливе місце у раціоні українців. Найперша її перевага в доступності у свіжому…
Орхідеї - улюблені рослини багатьох, але не всі квітникарі знають, чи можна обприскувати орхідеї, чи…
22 листопада на території України очікується сніг, вітер, місцями дощі. На сході та півдні без…