В липні у продаж масово надходять огірки з відкритого ґрунту. Ціна на них спадає, тому господині починають готувати огірки на зиму. Найчастіше ми квасимо, солимо і маринуємо їх. Але можна придумати дещо пооригінальніше.
Огірки — 2 кілограми, морква — 0,5 кілограма, часник — 3-4 зубчики, цукор — 125 грамів, сіль (не йодована грубого помелу) — 1 столова ложка, рослинна олія — 125 мілілітрів, оцет 9% — 125 мілілітрів, спеції для моркви по-корейськи — 1 чайна ложка.
Закатати кришки і прикрити теплою ковдрою до повного охолодження.
18 травня у більшості областей України переважатиме дощова погода. Ще панує циклон, тому буде волого…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Мігрень має «біологічний годинник» — порушення сну можуть його запускати. Дослідники підтвердили: сон — ключовий…
Європейський Союз готує екологічну революцію на дорогах — дизельні авто віком понад 10 років можуть…
Звичний салат із буряка та картоплі можна приготувати по-новому — без огірків і квасолі, зате…
Ринок праці України залишається динамічним — лише за перші чотири місяці 2025 року через Службу…